Despre Noi

Restaurantele faimoase il folosesc, iar clientii il adora. E timpul sa ai si tu unul!

Modul de servire, promtitudinea si discretia chelnerilor reprezinta un aspect esential in definirea calitatii unui restaurant dar in acelasi timp implica costuri mari in gestionarea acestor situatii.

Reducerea numarului de chelneri profesionisti cauzeaza inconveniente si lipsa de promptitudine in servire, ceea ce determina inregistrarea unor nemultumiri din partea clientilor.

Un chelner prea atent fata de client, pentru a-l servi cu promptitudine ii poate incomoda intimitatea acestuia. Un chelner care se lasa asteptat aduce chiar mai multe nemultumiri decat cel care iti intrerupe conversatiile.

Clientii multumiti se intorc intodeauna
si isi aduc prietenii cu ei!

"Butonul magic" este special conceput pentru rezolvarea acestor probleme, pentru ca restaurantul dumneavoastra sa ofere servicii de o calitate ireprosabila.

Un oaspete incantat de servirea perfecta si cu un apetit satisfacut este un client multumit.

Viziunea

Traim intr-o lume dinamica expusa la incertitudine si instabilitate, generatoare de riscuri cotidiene, nesigurantă si lipsa de incredere.

Aceste cauze vor determina, in mod evident, o necesitate sporita, de la zi la zi, de a apela la cele mai performante si inovative solutii pentru securitatea valorilor personale si profesionale. Intelli adapteaza continuu solutiile si serviciile oferite, fiind capabil sa puna la dispozitia clientilor în orice moment cele mai inalte standarde de securitate.

In aceeasi lume dinamica, alaturi de siguranta ne dorim si un grad superior de confort , atat acasa cat si în spatiul public cu care interactionam. Vrem mai multa discretie , mai multa liniste, mai mult respect pentru timpul propriu. Vom cauta aceste dimensiuni ale confortului in ceea ce ne înconjoara, incepand de la cafeaua de dimineata, continuand cu o masa la pranz cu partenerii de afaceri, incheind ziua cu o cina romantica, o iesire cu prietenii la terasa sau o petrecere in club. Intelli ofera solutia optima si pentru situatia când locatia frecventata afecteaza confortul personal , fiind nevoiti să asteptam prea mult pentru o servire prompta si de calitate. Butonul Magic rezolvă situatiile deranjante generate de lipsa de reactie sau reactia intarziata a personalului de servire din locatie.

INTELLI este si va ramane partenerul ideal pentru identificarea solutiilor profesionale - privind siguranta si confortul - si adaptarea acestora la lumea in care traim.

"Butonul magic" ofera un serviciu de informare instant (pentru clientii care solicita servicii in cadrul restaurantelor sau a altor localuri si a spatiilor aditionale).

Folosirea acestui sistem in orice restaurant sau locatie asemanatoare va imbunatati imaginea afacerii dumneavoastra si de asemenea calitatea serviciilor oferite.

Avantajul major al implementarii "Butonului Magic" este tehnologia wireless, datorita careia sistemul poate fi pus in functiune in 5 minute fara necesitatea efectuarii unor lucrari suplimentare de infrastructura.

Satisfaceti nevoile clientului
economisind timp, resurse si bani!

Centralizatorul de comenzi incorporeaza tehnologii de ultima generatie intr-un design elegant si simplu pentru a oferi prestanta afacerii tale intr-un mod profesional.

Acesta va permite chelnerilor posibilitatea de a raspunde in timp util (promt) cerintelor clientului, cu mai putin efort decat utilizand metoda traditionala. Indiferent de produsul instalat in restaurantul dumneavoastra, garantati clientului o servire mai buna si mai eficienta decat a experimentat vreodata.

Produsele noastre rezolva problema irosirii de resurse umane si imbunatatesc deopotriva calitatea serviciilor si aspectul general al localului.

Cu ajutorul acestora veti oferi un plus de confort si discretie clientilor dumneavoastra.

Misiunea

În contextul procesului de evolutie, intr-o piata in continua schimbare si dezvoltare, misiunea Intelli este de a implementa noi standarde de calitate, siguranta si eficienta, prin intermediul solutiilor INTELLIgente si serviciilor personalizate.

/* */