About Us

Restaurantele faimoase il folosesc, iar clientii il adora. E timpul sa ai si tu unul!

Modul de servire, promtitudinea si discretia chelnerilor reprezinta un aspect esential in definirea calitatii unui restaurant dar in acelasi timp implica costuri mari in gestionarea acestor situatii.

Reducerea numarului de chelneri profesionisti cauzeaza inconveniente si lipsa de promptitudine in servire, ceea ce determina inregistrarea unor nemultumiri din partea clientilor.

Un chelner prea atent fata de client, pentru a-l servi cu promptitudine ii poate incomoda intimitatea acestuia. Un chelner care se lasa asteptat aduce chiar mai multe nemultumiri decat cel care iti intrerupe conversatiile.

Clientii multumiti se intorc intodeauna
si isi aduc prietenii cu ei!

"Butonul magic" este special conceput pentru rezolvarea acestor probleme, pentru ca restaurantul dumneavoastra sa ofere servicii de o calitate ireprosabila.

Un oaspete incantat de servirea perfecta si cu un apetit satisfacut este un client multumit.

"Butonul magic" ofera un serviciu de informare instant (pentru clientii care solicita servicii in cadrul restaurantelor sau a altor localuri si a spatiilor aditionale).

Folosirea acestui sistem in orice restaurant sau locatie asemanatoare va imbunatati imaginea afacerii dumneavoastra si de asemenea calitatea serviciilor oferite.

Avantajul major al implementarii "Butonului Magic" este tehnologia wireless, datorita careia sistemul poate fi pus in functiune in 5 minute fara necesitatea efectuarii unor lucrari suplimentare de infrastructura.

Satisfaceti nevoile clientului
economisind timp, resurse si bani!

Centralizatorul de comenzi incorporeaza tehnologii de ultima generatie intr-un design elegant si simplu pentru a oferi prestanta afacerii tale intr-un mod profesional.

Acesta va permite chelnerilor posibilitatea de a raspunde in timp util (promt) cerintelor clientului, cu mai putin efort decat utilizand metoda traditionala. Indiferent de produsul instalat in restaurantul dumneavoastra, garantati clientului o servire mai buna si mai eficienta decat a experimentat vreodata.

Produsele noastre rezolva problema irosirii de resurse umane si imbunatatesc deopotriva calitatea serviciilor si aspectul general al localului.

Cu ajutorul acestora veti oferi un plus de confort si discretie clientilor dumneavoastra.

/* */