Products

RW1 - Centralizator de comenzi

Centralizatorul de comenzi ofera restaurantelor un serviciu de informare instant, facand posibila impartirea sarcinilor intre ospatari, pentru a oferi raspuns cerintelor clientilor in timp real. Cu un design elegant, ButonulMagic foloseste tehnologie wireless ce permite o instalare eficienta indiferent de pozitia de amplasare fata de receptor. Aspectul sistemului nu modifica designul interior al restaurantului, oferind cu adevarat libertatea obtinerii unui serviciu wireless la cerere.

BE100 - Buton emitator monofunctional

Butonul de serviciu ofera functionalitate in timp real serviciilor oferite in restaurante, eficientizand personalul pentru a raspunde prompt cerintelor clientilor. Cu resurse umane putine puteti oferi clientilor o servire prompte si distinsa. Modalitatile unice de proiectare ale butonului combina eleganta si utilul pentru a desavarsi un produs menit a aduce un plus afacerii dvs.

BE400 - Buton emitator multifunctional

Butonul multifunctional este folosit pentru a solicita servicii diferentiate. Posibilitatea selectarii a trei servicii diferite (prezenta ospatarului la masa, solicitarea notei sau repetarea comenzii anterioare) si optiunea anularii comenzii fac butonul multifunctional aliatul de incredere al personalului dvs. Designul ergonomic si stilul compact se integreaza elegant in orice local.

Accesorii

Folosind gama de accesorii, Butonul Magic se adapteaza foarte usor oricarei locatii. Accesorizarea permite si securizarea butoanelor, eliminand posibilitatea furtului sau a vandalismului. De la etichete transparente pentru identificarea meselor pe centralizator, la sisteme de fixare si securizare, Butonul Magic ofera gama completa de accesorii pentru o implementare rapida, sigura si eficienta. Elementele pot fi personalizate la cerere cu identitatea localului si mesajul adresat clientilor.

/* */